ТРАКЕИЯ – „Launch Event“

Launch Event

Тема: „Ролята на билките в клиничната нутрициология
и представяне на нова серия здравословни продукти“

Тракеия навлиза в нова ера на иновациите, предназначени да осигурят нови възможности за здравословен начин на живот. Новата серия продукти Тракеия – Баланс ще бъде въплъщение на начина, по който определяме пълноценния живот в здравословен баланс. Ние от Тракеия, се стремим към постоянно усъвършенстване и поставяме нови стандарти за това, което наричаме здравословно.

Уважаеми партньори,

Имаме удоволствието да Ви поканим на първото StepUp” събитие на компания Тракеия – „Ролята на билките в клиничната нутрициология и представяне на нова серия здравословни продукти“.  То ще е белязано от изцяло обновена визуална идентичност на компанията, както и стартирането на нашата нова линия здравословни продукти.

Събитието ще се състои на 14 май 2023 г. (Неделя) от 12.00 часа в самия център на гр. София, в уютната обстановка на Сити Марк Арт Център, намиращ се на бул. „Янко Сакъзов“ №30.

По време на събитието ще имате възможност да научите за ползите от натуралните продукти в клиничната нутрициология и тяхната важна роля за постигане на балансиран и здравословен начин на живот. Програмата предвижда водещи лектори, демонстрация на продукти и сесия с въпроси и отговори, както и възможности за общуване с други здравни специалисти.

Входът за събитието е безплатен, а с предварителната регистрация ще имате възможност да участвате в томбола за спечелване на една от нашите награди – продукти от новата ни серия Тракеия.

ПЪРВА НАГРАДА

Здравословна Програма – Тракеия Баланс
съдържаща 8 бр. продукти

ВТОРА НАГРАДА

2 бр. продукти от
Здравословна Програма – Тракеия Баланс

ТРЕТА НАГРАДА

Един продукт по избор от
Здравословна Програма – Тракеия Баланс

Предвидили сме щандове, на които може да се запознаете с продуктите на Тракеия и да си закупите.

Тракеия: Ние вярваме в силата на билките

ПРОГРАМА

12.00 – 12.15 ч. Официално откриване и приветствие  
12.15 – 12.50 ч.

Дискусионен модул I:  

  • Какво е клинична нутрициология, нутриенти и каква е ролята им за оптимално здраве
  • Кръговрата на нутриентите в природата
12:50 – 13:30 ч.

Дискусионен модул II:

  • Представяне на концепцията за здравословен и балансиран живот на Тракеия и най-новите продукти на компанията
  • Представяне на здравословна програма – Tракеия Баланс
13:30 – 14:00 ч.

Обмяна на идеи и дискусия:

„Защо да изберем здравословната програма – Tракеия Баланс и кога е най-подходящият момент да започнем“.

14:00 – 14:20 ч. Въпроси и отговори
14:20 – 15:00 ч.   Закриване на събитието

ЛЕКТОРИ

инж. Иван Лишков – лектор

Инж. Иван Лишков е основател на фирма Тракеия, иноватор в сферата на биотехнологиите, носител на редица патенти с широко приложение.

Инж. Иван Лишков, преследвайки своята мечта да създава продукти и технологии, които да подобряват живота на хората, основава компания Тракеия. Докато напредва като пионер в биотехнологичната индустрия, инж. Иван Лишков проектира усъвършенствани фармакологични форми, които улесняват молекулярното усвояване на вещества на клетъчно ниво. Водейки компанията от максимата, че откритията трябва да доминират над знанията и винаги трябва да се стремим към постоянно усъвършенстване, се включва в разработването на редица методологии за отглеждане на фармакологични растения. Сътрудничеството му с водещи научни институции и известни експерти от различни области на биотехнологиите доведе до разработването на набор от патенти, свързани с биотехнологиите.

Воден от убеждението, че балансът е ключът към оптималното здраве, заедно със своя екип създават новите натурални продукти от здравословната серия – Тракеия Баланс.

маг. фарм. Мария Кокудева – лектор

Мария Кокудева е висококвалифициран професионалист с магистърска степен по фармация и клинични проучвания от Медицински университет – София.

Тя е специалист- нутрициолог, като завършва обучението си към Българска академия по науки и изкуства. Освен това притежава сертификати за клиничен ароматерапевт и клиничен хомеопат. Като изявен експерт по медицинско и научно писане е с богато портфолио от публикувани статии в различни фармацевтични списания. Мария съчетава своите знания и модерен подход, за да създаде иновативни решения за по-здравословен начин на живот.

доц. д-р Иван Узунов – лектор

Доц. д-р Иван Узунов е изтъкнат специалист в областта на неорганичната химия, с богат опит в синтезирането и характеризирането на оксидни материали като катализатори и адсорбенти. Доц. д-р Иван Узунов провежда своите изследвания като част от екипа на Институт по обща и неорганична химия – БАН.

Доц. д-р Узунов ще разясни жизненоважната роля на неорганичните вещества за подобряване качеството на почвата и как това влияе върху естествения цикъл на хранителните вещества (кръговрата на нутриентите в природата).

В селското стопанство неорганичните съединения играят решаваща роля в управлението на почвата и подхранването на растенията. Торовете, съставени от натурални неорганични съединения, са от съществено значение за насърчаване растежа на растенията. Освен това, неорганичните вещества се използват за контрол на вредителите и предотвратяване на болести. Когато естествени торове и подобрители се добавят към почвата, те освобождават хранителни вещества, които се усвояват от растенията, които след това синтезират допълнителни витамини и минерали. Тези растения се превръщат в богат източник на хранителни вещества, които са важни за човешкото здраве. Чрез практики за устойчиво управление на почвата и използването на естествени торове, можем да гарантираме, че храната, която консумираме, е не само вкусна, но и питателна и здравословна.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

Back to Top
Количка
Затвори

Нямате артикули в количката.

Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката ни за използване на бисквитки.